Vi anbefaler denne butikken for auto deler og tilbehør

Spansk produsent SEAT basert i Barcelona biler under denne delen av Volkswagen AG.
SEAT

Hans første bil et spansk selskap stiftet på initiativ fra National Institute of Industry i 1950, som startet i 1953, og fire år SEAT presenteres for publikum SEAT 600, som i flere tiår var den mest kjøpte og delte bil Spania.

Erverv av innenlandske suksess, SEAT besluttet å utvide produksjonen til å kjøpe nytt territorium i markedet. Oppnå det ønskede målet lyktes i 1965, da han først merke produktene går til eksport.

I vurdering av europeiske bilprodusenter i 1974 ble det SEAT etter den åttende volum av biler produsert. I løpet av denne perioden fullførte han tretti år samarbeidet med FIAT, og produsenten fortsetter sitt arbeid med Volkswagen aksjeselskap.

I dag SEAT serien består av biler i forskjellige karosserivarianter – sedan pauser, crossovers og kombi. Sportsbil merkevare har vist gode resultater i internasjonale konkurranser.

Utstyr for den nyeste generasjonen SEAT går systemet Climatronic klimaanlegg, kjørecomputer, låse sentrallås, elektriske vinduer og multimediasystem.
De beste delene SEAT

Ofte bør bil reparasjon og vedlikehold planlegges installert nye deler. Originale reservedeler til SEAT vil raskt gjøre det mulig å løse alle problemer og unngå dem reparert.

For å kjøpe reservedeler som mulig på vår hjemmeside SEAT: tilgjengelighet, mangfold av komponenter for hele området SEAT, plettfri kvalitet og pålitelighet komponenter – alt dette vil tillate deg å forlenge ytelsen til bilen og l beskyttet mot reparasjon. Arbeid med oss, vil du spare tid, fordi alle spørsmål om bil reparasjon og vedlikehold vil møte kompetente fagfolk.

Kjøp fra oss og stedet vil bli reparert raskere, billigere og pålitelig kvalitet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *